ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

Λ Ε Υ Κ Α Δ Α

4 - ήμερη οδική εκδρομή

 και με εισιτήρια Ο.Γ.Α. (Εργατικής Εστίας)

Λ Ε Υ Κ Α Δ Α

26  έως  29  Σεπτεμβρίου 2021

 ΗΜΕΡΑ  1η    : 

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση. Mέσω εθνικού οδικού δικτύου κατευθυνόμαστε σε  Αμφισσα – Ιτέα όπου θα γίνει και η πρώτη μας στάση για ξεκούραση. Στη  συνέχεια  ακολουθούμε  το  δρόμο  προς  Γαλαξίδι και Ναύπακτο. Στάση για φαγητό. Μετά το γεύμα θα περάσουμε από Βόνιτσα και θα συνεχίσουμε για την γέφυρα που συνδέει το νομό Αιτωλοακαρνανίας με την Λευκάδα. Αφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση.  To  απόγευμα  θα  επισκεφθούμε  την  πόλη  της  Λευκάδας  για  μια  πρώτη  γνωριμία. Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ  2η  : 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Βασιλική στα νότια του νησιού στάση για καφέ. Από  εκεί  αναχώρηση  για  Νυδρί  για  απογευματινό  περίπατο  και  φαγητό.  Επιστροφή   στο  ξενοδοχείο ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για το μοναστήρι της Φανερωμένης λίγο πάνω από την πόλη της Λευκάδας, όπου μπορείτε να απολαύσετε την θέα και να δείτε την πόλη πανοραμικά. Προαιρετική  ομαδική  νυχτερινή  διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ  3η  : 

Προαιρετικά  τη  τρίτη  ημέρα  μπορείτε  να κάνετε την  κρουαζιέρα από το Νυδρί, η διαδρομή είναι : 

 1.ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ (ΛΕΥΚΑΔΑ). Πρώτη μας επίσκεψη στην ομορφότερη αμμουδιά του Ιονίου, στο μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι για μπάνιο.

2.ΦΙΣΚΑΡΔΟ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ). Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου Πελάγους με τις πολλές εναλλαγές και τις ποικίλες φυσικές ομορφιές. Εκτεταμένες αμμουδερές παραλίες, γραφικοί όρμοι με γαλαζοπράσινα νερά, εντυπωσιακά σπήλαια και σπάνιοι γεωλογικοί σχηματισμοί μαγεύουν τον επισκέπτη. Στολίδι του νησιού το μοναδικό χωριό που έμεινε ανέπαφο από τους μεγάλους σεισμούς του 1953,το Φισκάρδο. Παραμονή για φαγητό και βόλτα.

3.ΙΘΑΚΗ. Πατρίδα του ομηρικού ήρωα Οδυσσέα, θρύλος, ιστορία και σημείο αναφοράς πνευματικών ανθρώπων. Η φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη αποτελεί ιδανικό τόπο για γαλήνιες διακοπές, ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και εξερευνήσεις. Συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα με υπέροχους όρμους και γοητευτικές παραλίες, γραφικά μονοπάτια και παραδοσιακούς οικισμούς. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος.

4.ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ). Επίσκεψη στο Μεγανήσι, όπου βρίσκεται το σπηλαίο στο οποίο το 1940 κατά την διάρκεια του Β ’Παγκοσμιου πολέμου, χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Ιατρίδις κυβερνήτης του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολής (το σκάφος μπαίνει μέσα στο σπήλαιο για φωτογραφίες).  

5.ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΠΑΡΤΗ- ΚΑΣΤΡΙ (Τα 3 νησιά του (ΩΝΑΣΗ). Βόλτα γύρω από τα νησιά με ξενάγηση και απογευματινή στάση στο νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση στο Σκορπιό για μπάνιο.

6.ΜΑΔΟΥΡΗ. Το νησί στο οποίο ο μεγάλος μας ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του. Από το 1990 έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μουσείο και παραμένει κληρονομιά στα δισέγγονα του. Επιστροφή  στην  Λευκάδα.  Διανυκτέρευση.

Ή

Για όσους δεν θέλουν την κρουαζιέρα  ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Λευκάδας.  Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ  4η  :

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση  για  την  επιστροφή  μας μέσω Αστακού όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Στη συνέχεια επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.  Αφιξη αργά το βράδυ.

    

 160€ ανά άτομο

Συμμετοχή με δελτία ΟΓΑ 10€ ανά άτομο

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  :

 1. Τρείς  (3)  διανυκτερεύεις σε ξενοδοχείο  στην Λευκάδα σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
 2. Πρωινό  στο  ξενοδοχείο
 3. Μεταφορές,  μετακινήσεις  με  πολυτελή  πούλμαν.
 4. Περιηγήσεις  -  ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα .
 5. Ασφάλεια  αστικής  επαγγελματικής  ευθύνης.
 6. Συνοδός  του  γραφείου  μας  καθ’  όλη  τη  διάρκεια  της  εκδρομής.
 7. Φ.Π.Α.
 8.  Ακτοπλοϊκά  εισιτήρια  τοπικής  γραμμής  

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  :

1.          Είσοδοι  σε  μουσεία,  αρχαιολογικούς  και  γενικά  σε  επισκεπτόμενους χώρους.

2.         Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  παρόν  ή  αναφέρεται  ως  προαιρετικό.

 

3.         Η κρουαζιέρα από το Νυδρί την 3η ημέρα

 

 

 

Gallery

 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α
 • Λ Ε Υ Κ Α Δ Α

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
MHTE : 1353E60000009301
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
MHTE : 1351E600000179Y1
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές