ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

Αρχική>ΕΚΔΡΟΜΕΣ>ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ>ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

27/02/2020 - 02/03/2020

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
ΗΜΕΡΑ 1η    :  Αναχώρηση
Ξεκινάμε το μεσημέρι. Διαδοχικές στάσεις στην Λαμία, τον Βόλο, την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη για να επιβιβαστούν οι συμμετέχοντες από τη συμπρωτεύουσα. Ύστερα ξεκινάμε για τα σύνορα. Μετά από μια επίσκεψη στα αφορολόγητα του τελωνείου των Κήπων περνάμε την Κεσάνη, τα Μάλγαρα και τη Ραιδεστό, και φτάνουμε στην Πόλη νωρίς το πρωί!
 
ΗΜΕΡΑ 2η : ?φιξη στην Κωνσταντινούπολη
Στο κέντρο της παλιάς Πόλης, δίπλα στη σκεπαστή αγορά και κοντά στην Αγιά Σοφία, βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας! Πριν φτάσουμε στα ξενοδοχεία μας (check in θα πρέπει να κάνουμε στις 14.00), θα περάσουμε μια βόλτα από το Πατριαρχείο και τη εκκλησία Βλαχέρνα. Αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε προς τα ξενοδοχεία. Αφού τακτοποιηθούμε και ξεκουραστούμε λίγο είμαστε έτοιμοι για επιδρομή στην κλειστή αγορά! Πηγαίνουμε στη φημισμένη αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά, και κυρίως δερμάτινα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά της αγοράς. Προσοχή στην κλειστή αγορά θα χρειαστεί να κάνετε πολύ παζάρι για να πέσουν οι τιμές. Το βράδυ προαιρετική βόλτα στην Πλατεία Taksim.
 
ΗΜΕΡΑ 3η : Ντολμά Μπαχτσέ - Κρουαζιέρα στον Βόσπορο
Μετά το πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη. Αναχώρηση από τα ξενοδοχεία στις 09.30,και αρχίζουμε την ξενάγηση μας στο Ντολμά Μπαχτσέ, στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στην προβλήτα για την κρουαζιέρα μας στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην περιοχή της Πλατείας TAKSIM. Έχουμε αρκετό χρόνο για βόλτα, και φροντίζουμε να επισκεφτούμε το SARAY για σιροπιαστά, να φάμε στα ντονεράδικα και τα τούρκικα παραδοσιακά φαστφουντάδικα, να πάμε για ένα καφέ στο τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου MARMARA με την υπέροχη θέα. Το απόγευμα επιστρέφουμε στα ξενοδοχεία. Αφού ξεκουραστούμε θα έχουμε συνάντηση το βράδυ στις 21.30 για προαιρετικό φαγητό με παραδοσιακή Τούρκικη μουσική. Η βραδινή μας έξοδος θα είναι oriental στην περιοχή Κουμ Καπί!
 
ΗΜΕΡΑ 4η : Αγία Σοφία - Βασιλική Κινστέρνα - Ταξίμ
Τελευταία ημέρα σηκωνόμαστε για πρωινό και στις 09:30 το πρωί και αρχίζουμε την ξενάγηση μας από την Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί και τον Ιππόδρομο και στη Βασιλική Κινστέρνα. Έλευθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο . Όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την μοναδική εμπειρία του παραδοσιακού τούρκικου HAMAM. Μετά τις 20:30 μας παίρνει Mini Van για το Χαμάμ και μας γυρνάει όταν τελειώσουμε. Το τελευταίο βράδυ στην Πόλη είναι ελεύθερο για να κάνει κανείς ό,τι θέλει (αν αντέχει μετά το χαμάμ). Πρόταση: Το 360 restaurant – bar είναι ότι πιο αξιόλογο στον πεζόδρομο του Πέραν (πλατεία Taksim). Βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το GALATASARAY LISESI, εκεί που κάνει στροφή ο πεζόδρομος, στον 8οόροφο του κτιρίου “Misir Appartimani”.
 
ΗΜΕΡΑ 5η :   Επιστροφή
Μετά το πρωινό ετοιμάζουμε τα πράγματά μας και ξεκινάμε για τα σύνορα. Μετά τους απαραίτητους συνοριακούς ελέγχους και με διαδοχικές στάσεις σε Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και Λαμία φτάνουμε στην πόλη μας αργά το βράδυ.
 
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
 
 
Περιλαμβάνονται:
1.       Μεταφορές με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν.
2.       Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό
3.       Ξεναγήσεις – Επισκέψεις – Εκδρομές του προγράμματος.
4.       Ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό.
5.       Αρχηγός – συνοδός
6.       Φ.Π.Α.
7.       Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
 
Δεν περιλαμβάνονται :
  - Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα 
   - Οι προαιρετικές προτάσεις, είσοδοι σε μουσεία κτλ.
    - Φιλοδωρήματα.
 
 
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ :   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ   ή    ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ
 
 
Τιμές :
 
ΔΙΑΜΟΝΗΣΤΟ  GRANT ANT HOTEL 3* SUP
149 € φοιτητικό - 159 € κανονικό
 
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ BLACK BIRD HOTEL 4*
159 € φοιτητικό - 169 € κανονικό
 
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ YIGITALP HOTEL 4* και στο Euro Plaza Hotel 4*
169 € φοιτητικό - 179 € κανονικό 

Gallery

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές