ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

Αρχική>ΕΚΔΡΟΜΕΣ>ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ>Α Γ Ι Ο Ι Τ Ο Π Ο Ι

Α Γ Ι Ο Ι Τ Ο Π Ο Ι

6 ήμερη Αεροπορική εκδρομή
 
Α Γ Ι Ο Ι     Τ Ο Π Ο Ι
 
Από 20/03/20 έως 25/03/20
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
 
Παρασκευή, 20/03/20          Αθήνα - Τελ Αβίβ - Ιόππη - Βηθλεέμ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” των Αθηνών με τουριστικό λεωφορείο του γραφείου μας, από όπου στις 10:40΄ θα πετάξουμε με την ELAL (Ισραηλινές Αερογραμμές) για το Αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, με άφιξη στις 12:30΄.
Αμέσως μετά την έξοδό μας από το Αεροδρόμιο, θα επισκεφθούμε τη Λύδδα, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην πόλη του Τελ Αβίβ, που σημαίνει "Λόφος της Ανοιξης", μία σύγχρονη πόλη η οποία αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του σύγχρονου Ισραήλ, και στη γειτονική αρχαία Ιόππη (Γιάφφα), χτισμένες και οι δύο στις ακτές της Μεσογείου Θαλάσσης.
Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στη Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Σάββατο, 21/03/20                Όρος Θαβώρ - Ναζαρέτ - Κανά - Τιβεριάδα - Καπερναούμ
Κατά την σημερινή ημέρα θα μεταβούμε στην περιοχή της Γαλιλαίας όπου θα επισκεφθούμε: το Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Θεία Μεταμόρφωση του Κυρίου, τη Ναζαρέτ, η οποία πρώτη άκουσε το μήνυμα της σωτηρίας με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, την Κανά, στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνον και τη λίμνη της Τιβεριάδος, όπου βρίσκεται η Ι. Μονή Αγίων Αποστόλων Καπερναούμ, στην οποία πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Κυριακή, 22/03/20                Χοζεβά - Βηθανία - Μονή Αγίου Θεοδοσίου - Μονή Αγίου Σάββα - Βηθλεέμ
Κατά την σημερινή ημέρα θα επισκεφθούμε: την Ι. Μονή Χοζεβά, όπου βρίσκεται το σπήλαιον στο οποίο ο προφήτης Ηλίας παρέμεινε επί 3,5 χρόνια τρεφόμενος υπό του κόρακος και όπου ο Θεοπάτωρ Ιωακείμ προσηύχετο δια να λάβει παρά του Κυρίου τέκνον, τη Βηθανία (Ι. Μονή Λαζάρου, Μάρθας και Μαρίας), την Ι. Μονή του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων, την Ι. Μονή του Αγίου Σάββα (προαιρετικά, ευρώ 10 - άβατος διά γυναίκας) στα βάθη της ερήμου της Ιουδαίας, και τον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όπου θα προσκυνήσουμε το Ιερό Σπήλαιο της Θείας Γεννήσεως και θα ξεναγηθούμε στη μεγάλη Βασιλική του Ιουστινιανού και στο Σπήλαιο των Σφαγιασθέντων Νηπίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Δευτέρα, 23/03/20                 Στην Ιερουσαλήμ
Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ και στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, όπου θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου και το Φρικτό Γολγοθά και θα ξεναγηθούμε λεπτομερώς στα εντός του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως παρεκκλήσια και προσκυνήματα. Στη συνέχεια θα οδοιπορήσουμε στην Παλαιά Πόλη, όπου θα δούμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα επισκεφθούμε το Πραιτώριο (Φυλακές του Κυρίου) και θα καταλήξουμε στη Γεθσημανή (τάφος της Παναγίας, τόπος του Μαρτυρίου του Αγίου Στεφάνου και τόπος της προσευχής και αγωνίας του Κυρίου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Τρίτη, 24/03/20                      Ιεριχώ - Μονή Αγίου Γερασίμου - Νεκρά Θάλασσα
Κατά την σημερινή ημέρα θα επισκεφθούμε: το Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου), τον Ιερό ποταμό Ιορδάνη, στο σημείο που βαπτίσθηκε ο Κύριός μας, την ακριτική Ι. Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, του μετά λέοντος εικονιζομένου, την πόλη της Ιεριχούς όπου βρίσκεται η Ι. Μονή του Προφήτου Ελισσαίου με τη γέρικη συκομορέα του Ζακχαίου, το Σαραντάριο Όρος, που είναι ο τόπος της προσευχής και των πειρασμών του Κυρίου, και, τέλος, τη μοναδική Νεκρά Θάλασσα, το χαμηλότερο σημείο στον κόσμο, που βρίσκεται 430 μέτρα υπό την επιφάνεια της Μεσογείου Θαλάσσης (είσοδος 15 ευρώ περίπου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Τετάρτη, 25/03/20                 Στην Ιερουσαλήμ - Επιστροφή στην Ελλάδα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα μεταβούμε στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου για να παρακολουθήσουμε τη Δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για προσωπικές επισκέψεις και αγορές αναμνηστικών.
Ώρα 15:30΄. Μεταφορά στο Αεροδρόμιο, από όπου, με την ELAL και πάλι, θα πετάξουμε στις 19:15΄ για την Αθήνα, με άφιξη στις 21:30΄. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Αφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.
 
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 
 
Τιμή συμμετοχής:    740 Ευρώ     ( Επιβάρυνση μονόκλινου  140  Ευρώ )
 
 
Συμπεριλαμβάνονται:
1)    Το αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα - Τελ Αβίβ - Αθήνα με την ELAL.
2)    Μία αποσκευή έως 23 κιλά.
3)    Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
Angel Hotel Bethlehem (3 αστέρων) στη Βηθλεέμ, σε         δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ.
1)    Πέντε (5) γεύματα σε μπουφέ εντός ξενοδοχείου.
2)    Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
3)    Φόροι αεροδρομίων.
4)    Ξεναγός - συνοδός του γραφείου μας.
5)    Η άνοδος με ταξί στο Όρος Θαβώρ.
6)    Η μετάβαση στην Ι. Μ. Αγίου Σάββα.
7)     Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
8)         Φιλοδωρήματα.
Δεν συμπεριλαμβάνονται:
1)    Προαιρετικές εκδρομές και εκδηλώσεις.
2)    Η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία.
3)    Η άνοδος με τελεφερίκ ή με ταξί στο Σαραντάριο Όρος.
4)    Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
 
 
Παρατηρήσεις:
·     Το πρακτορείο διατηρεί δικαίωμα σχετικής τροποποιήσεως του προγράμματος, εάν καιρικές συνθήκες, λόγοι ανωτέρας βίας, ή τεχνικοί λόγοι καθιστούν τούτο αναγκαίο.
·     Μερικές από τις Ιερές Μονές στου Αγίους Τόπους λειτουργούν με περιορισμένο ωράριο λειτουργίας (09:00 - 13:00). Ενδέχεται λόγω ωραρίου να μην καταστεί εφικτή η επίσκεψη μας σε κάποια από αυτές τις Μονές. Στις περιπτώσεις αυτές δεν υπάρχει δυνατότητα να επαναλάβουμε την επίσκεψή μας άλλη ημέρα και ώρα.
·     Η τιμή έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές εισιτηρίων, φόρων αεροδρομίων και καυσίμων της 08/12/19. Τυχόν μεταβολή βαρύνει τον πελάτη.
·     Απαραίτητο Διαβατήριο νέου τύπου και να μην έχει ημερομηνία λήξης τουλάχιστον για 6μήνες πριν το ταξίδι.

Gallery

  • Α Γ Ι Ο Ι   Τ Ο Π Ο Ι
  • Α Γ Ι Ο Ι   Τ Ο Π Ο Ι
  • Α Γ Ι Ο Ι   Τ Ο Π Ο Ι
  • Α Γ Ι Ο Ι   Τ Ο Π Ο Ι
  • Α Γ Ι Ο Ι   Τ Ο Π Ο Ι

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
MHTE : 1353E60000009301
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
MHTE : 1351E600000179Y1
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές