ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 
7-ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

11 / 10 / 2020    -     17 / 10 / 2020

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
ΗΜΕΡΑ 1η    : ΝΑΥΠΛΙΟ   ( 11/10/2020 )   ΝΥΧΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟ
Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση. Από Αρκίτσα μέσω οδικού εθνικού δικτύου κατευθυνόμαστε προς Πελοπόννησο. Στάση στον Ισθμό της Κορίνθου για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για Ναύπλιο, μια πανέμορφη πόλη όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Παλαμήδι όπου θα έχουμε χρόνο θα δούμε την φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και το κάστρο. ?φιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος στο group για ξεκούραση. Το βράδυ έξοδος στην πόλη για βόλτα και προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
 
ΗΜΕΡΑ 2η    : ΝΑΥΠΛΙΟ -  ΤΡΙΠΟΛΗ -  ΣΠΑΡΤΗ   ( 12/10/2020 )   ΝΥΧΤΑ ΣΠΑΡΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση μέσω κεντρικού οδικού δικτύου Πελοποννήσου
κατευθυνόμαστε προς Τρίπολη όπου θα γίνει περιήγηση και ολιγόωρη στάση για φαγητό. Το μεσημέρι προς απόγευμα φτάνουμε στη Σπάρτη, μεταφερόμαστε, στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη   στο Μοναστήρι των ?γιων Τεσαράκοντα και συνεχίζουμε για το Μυστρά, πέντε χλμ.. δυτικά από τη Σπάρτη. Εκεί θα επισκεφτούμε τη Βυζαντινή πολιτεία, ολόκληρη ένα υπαίθριο μουσείο. Κάτω από το κάστρο όλα καταγράφουν την ανεπανάληπτη ιστορική διαδρομή της έδρας του Δεσποτάτου του Μοριά. Καύχημα του Μυστρά οι εκκλησίες με την αρχιτεκτονική και τις τοιχογραφίες τους. Ξεχωρίζουν ο ?γιος Δημήτριος, η Μητρόπολη, το Βυζαντινό Μουσείο του Μυστρά, η Ευαγγελίστρια, οι ?γιοι Θεόδωροι, η Παναγία Οδηγήτρια, η Περίβλεπτος, η Παντάνασσα και η Αγία Σοφία. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη Διανυκτέρευση.
 
 
ΗΜΕΡΑ 3η    : ΣΠΑΡΤΗ   - ΓΥΘΕΙΟ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ   ( 13/10/2020 )     ΝΥΧΤΑ ΓΥΘΕΙΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση μέσω  Κροκκέων  και  Σκάλας,   για  την  ανατολική ακτή της Λακωνίας. Εμφανίζεται η εικόνα του βράχου της Μονεμβασιάς που επάνω του εξακολουθεί να ζει σκαρφαλωμένη η μεσαιωνική  Βυζαντινή  και  Ενετική  καστροπολιτεία. Ακολούθησαν χίλια χρόνια ακμής και δόξας. Από τι κεντρικό εμπορικό καλντερίμι  μέχρι  τις  επάλξεις  του  διπλού τείχους συναντάμε λιθόστρωτα δρομάκια, αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες, με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγίας Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος.  Αφού γευματίσουμε  στη  Νέα  Πόλη  της  Μονεμβασιάς επιστέφουμε  για καφέ  νωρίς το απόγευμα από το γραφικό Γύθειο, με νησιώτικο χρώμα και τα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια. Τακτοποίηση στα δωμάτια σε ξενοδοχείο   στο Γύθειο.   Το βράδυ ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
 
ΗΜΕΡΑ 4η    : ΓΥΘΕΙΟ - ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ   - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ( 14/10/2020 )  ΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε προς το Σπήλαιο Δυρού το οποίο θεωρείται το ωραιότερο λιμναίο σπήλαιο του κόσμου. Xωρίζεται σε τρία διαφορετικά σπήλαια: στο σπήλαιο Bλυχάδα  που  είναι  επισκέψιμο,   και  στα  σπήλαια  Aλεπότρυπα  και  Kαταφύγι. Στάση το μεσημέρι στην Αερόπολη για φαγητό στην  συνέχεια αναχώρηση για Καλαμάτα. ?φιξη στην πόλη το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
 
 
ΗΜΕΡΑ  5η    : ΚΑΛΑΜΑΤΑ -   ΚΟΡΩΝΗ - ΜΕΘΩΝΗ - ΠΥΛΟΣ    ( 15/10/2020 )  ΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πρωινό στο   ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την ιστορική Πύλο, την ήσυχη κωμόπολη στην ακτή του όρμου του ΝαυαρίνουΣε αυτόν τον όρμο με το Βενετσιάνικο όνομα και γύρω από το νησάκι Σφακτηρίαγεννήθηκε η νέα Ελλάδα, ελεύθερη πια, αφού οι σύμμαχοι διέλυσαν το στόλο του Ιμπραήμ τον Οκτώβρη του 1827. θα επισκεφθούμε το περίφημο κάστρο της Πύλου  και το μαρτυρικό νησάκι Σφακτηρία (εάν ο καιρός το επιτρέπει). Συνεχίζουμε για την Χώρα, όπου στο λόφο του Επάνω Εγκλιανού θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Νέστωρα, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στα σημαντικότερα μνημεία της Μυκηναϊκής περιόδου. Κατόπιν θα μεταβούμε για να γευματίσουμε στη γραφική Μεθώνη  που κοσμείται από το Βενετσιάνικο κάστρο της θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο τουριστικό θέρετρο της  Φοινικούντας  για να πιούμε τον καφέ μας και αμέσως μετά θα μεταβούμε στην γραφική Κορώνη  όπου θα σας γοητεύσει το επιβλητικό Βενετσιάνικο τριγωνικό φρούριο, αλλά και το έντονο μεσαιωνικό στοιχείο της πόλης. Επιστρέφουμε στην Καλαμάτα μέσω Πεταλιδίου. Διανυκτέρευση.
 
 
ΗΜΕΡΑ 6η    : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΤΡΑ ( 16/10/2020 ) ΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση  για την ξενάγησή μας στην Αρχαία Ολυμπία που είναι αφιερωμένη στον θεό Δία. Υπήρξε το πιο δοξασμένο Ιερό της Αρχαίας Ελλάδας που ήταν ο τόπος διεξαγωγής  ων Ολυμπιακών αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των Ολυμπίων, της πιο σημαντικής γιορτής των Ελλήνων της Αρχαιότητας. Στην αρχαία Ολυμπία βρισκόταν το χρυσελεφάντινο  άγαλμα του θεού Δία έργο του Φειδία, ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου. Μετά την ξενάγησή μας θα  επισκεφτούμε  τον  Πύργο  και  το  παραθαλάσσιο  Κατάκολο για καφέ  και  φαγητό. Στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην  Πάτρα. Ξεκούραση. Ελεύθερος  χρόνος. Διανυκτέρευση.
 
 
ΗΜΕΡΑ 7η    :   ΠΑΤΡΑ   -   ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ( 17/10/2020 )
Πρωινό και αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο (έξοδα ατομικά). Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα της χώρας μας. Θα θαυμάσουμε το πράσινο, τα πλατάνια και το τρεχούμενο νερό, ενώ μικρά παλιά πετρόχτιστα σπιτάκια συμπληρώνουν την παραμυθένια εικόνα. Ελεύθερος χρόνος στα Καλάβρυτα για προαιρετικό γεύμα. Αναχώρηση για την Αρκίτσα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. ?φιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.
 
 
 
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
 
Περιλαμβάνονται:
1.      Μεταφορές με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν.
2.      Έξι (6) νύχτες διαμονή σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια
3.      Ξεναγήσεις – Επισκέψεις – Εκδρομές του προγράμματος.
4.      Πρωινό
5.      Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
6.      Φ.Π.Α.
7.      Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
 
 
Δεν περιλαμβάνονται :    - Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα
- Οι προαιρετικές προτάσεις, είσοδοι σε μουσεία κτλ. - Φιλοδωρήματα.
 
 
 
 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!!
 

 

Gallery

  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές