ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

Αρχική>ΕΚΔΡΟΜΕΣ>ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ>ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

7ήμερη οδική εκδρομή
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ
 
 
10   έως   16   Νοεμβρίου  2023
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
ΗΜΕΡΑ 1η    : ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, θα κατευθυνθούμε για Βόρεια Ελλάδα. Η μεγάλη μας στάση για ξεκούραση και φαγητό θα γίνει στην πόλη της Καβάλας. Η παραμονή μας θα είναι περίπου 2 ώρες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη πόλη του Θρακικού πελάγους. Συνεχίζουμε για την Κομοτηνή όπου θα φτάσουμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Βραδινή έξοδος και προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
 
ΗΜΕΡΑ 2η :  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Γύρος Βοσπόρου)  
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη μέσω των συνόρων των Κήπων. Το μεσημέρι θα κάνουμε στάση για φαγητό στην πρώτη μεγάλη πόλη της διαδρομής μας Ρεδεστό (παλιά μεγάλο Ελληνικό λιμάνι με εμπορική κίνηση). Στην συνέχεια αναχωρούμε για Κωνσταντινούπολη όπου θα φτάσουμε τις πρώτες απογευματινές ώρες για τον γύρο του Βοσπόρου προαιρετικά με καραβάκι όπου θα μας χαρίσει μοναδικά τοπία και μία πρώτη συνολική εικόνα της Ευρωπαϊκής και της Ασιατικής Κωνσταντινούπολης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ θα επισκεφθούμε το Κούμ Καπί (ψαραγορά) όπου έχουμε το πρώτο δικαιούμενο γεύμα μας. Μετά τον όμορφο αυτό περίπατο στην παραλιακή της Πόλης επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.
 
ΗΜΕΡΑ 3η : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ   ( ξενάγηση ) 
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την ξενάγηση προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών. Το Αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής ( Παναγία Μπαλουκλιώτισα ), την Αγία Σοφία, τον Αρχαίο Ιππόδρομο. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο (δικαιούμενο) του group στο κέντρο της πόλης και ξεκούραση από την περιήγηση. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για μικρή ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στο Καπαλί Τσαρσί ( κλειστή αγορά ) με τα 4216 καταστήματα, για ενδιαφέρουσες φθηνές αγορές, χρυσαφικών και δερμάτινων ειδών. Το βράδυ σας προτείνουμε (προαιρετική) διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με καλό φαγητό και μουσική (χανουμάκια).
 
ΗΜΕΡΑ 4η :   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
Πρόγευμα και αμέσως μετά θα ξεναγηθούμε στα Οθωμανικά μνημεία της Πόλης του Σουλτάνου Αχμέτ και στα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του ΤΟΠ ΚΑΠΙ και ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ. Το μεσημέρι δικαιούμενο γεύμα και στην συνέχεια επίσκεψη σε εργαστήρια δερματίνων ειδών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος για χαμαμ (προαιρετικά όποιος θελήσει). Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση και βόλτα στο πλακόστρωτο της πλατείας ΤΑΧΙΜ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.
 
ΗΜΕΡΑ 5η : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ 
Πρόγευμα και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στα πριγκηπόνησσα (εισιτήρια πληρωμένα από το γραφείο). Η μετακίνηση μας γίνετε με ferryboat που παίρνουμε από την περιοχή του Γαλατά Σαράϊ. Πρώτη στάση και ξενάγηση στο νησί της Χάλκης με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την βιβλιοθήκη της. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη νήσο Πρίγκηπο. Δικαιούμενο μεσημεριανό φαγητό σε ψαροταβέρνα του νησιού. Επιστροφή με το ferryboat στη πόλη αργά το απόγευμα και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Βόλτα με τα πόδια στην μεγάλη πλατεία Ταξίμ για καφέ και γεύμα. Διανυκτέρευση.
 
ΗΜΕΡΑ 6η : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
Πρόγευμα. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα επισκεφθούμε ότι πιθανών δεν έχουμε μπορέσει να τελειώσουμε από το φορτωμένο πρόγραμμα των επισκέψεων. Στην συνέχεια αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Στάση για γεύμα το μεσημέρι στη Ρεδεστό. Περνάμε τα σύνορα Κεσάν για την χώρα μας και το απόγευμα άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Προαιρετική έξοδος στην πόλη για γεύμα και περίπατο.
 
ΗΜΕΡΑ 7η :   ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 
Πρόγευμα και αναχώρηση για επιστροφή. Περνάμε για ένα πρωινό καφέ από την πόλη της Ξάνθης για να μπορέσουμε να δούμε και αυτή την όμορφη Θρακική πόλη. Στη συνέχεια αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, ξεκούραση και γεύμα ελευθέρως. ?φιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.
 
Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει, αν υπάρχει λόγος για καλύτερη διεξαγωγή ή ανωτέρας βίας. Σε συνεννόηση πάντα συνοδών, ξεναγών και γραφείου.
 
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 
Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο – τρίκλινο δωμάτιο : 395€
(διαφορά μονόκλινου +150€)
               
Περιλαμβάνονται:
1.       Μεταφορές με πολυτελές υπερυψωμένο πούλμαν.
2.       Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στην Ελλάδα
Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κων/πολη σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια  
3.       Ξεναγήσεις – Επισκέψεις – Εκδρομές του προγράμματος.
4.       Ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό.
5.       Πρωινό στην Ελλάδα ( σύνολο 2 πρωινά ).
6.       Πρόγευμα και γεύμα ή δείπνο στην Κων/πολη ( συνολικά 4 πρωινά και 4 γεύματα ή 4 δείπνα, ανάλογα με το πρόγραμμα)
7.       Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
8.       Φ.Π.Α.
9.       Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.
10.    Εκδρομή και εισιτήρια στα Πριγκηπόνησα
 
Δεν περιλαμβάνονται :    - Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα 
                                          - Οι προαιρετικές προτάσεις, είσοδοι σε μουσεία κτλ. - Φιλοδωρήματα.
                                        - η κρουαζιέρα στον Βόσπορο : Μέσα από μια ειδυλλιακή διαδρομή με πανέμορφα τοπία ή κρουαζιέρα διάρκεια 2 ώρες. ΚΟΣΤΟΣ 15€ - 20€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ. Ελάχιστη συμμετοχή 30 άτομα.
 
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ :   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ   ή    ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

 

 

Gallery

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
MHTE : 1353E60000009301
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
MHTE : 1351E600000179Y1
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές