ENGΕΛ   

Μάζι: ( + 30 ) 22330 80060

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: ( + 30 ) 22260 60300 ( + 30 ) 693 821 8538

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

7 - ΗΜΕΡΗ   ΟΔΙΚΗ   ΕΚΔΡΟΜΗ
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Πληροφορίες
Μια εκδρομή που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Η μυστηριώδης και μαγευτική Καππαδοκία με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της και τις πανάρχαιες πόλεις της θα σε συναρπάσει. Θα απολαύσεις την Καππαδοκία με επισκέψεις σε υπόγειες πόλεις αλλά και στις μοναδικές καμινάδες των Νεραϊδών με τα αερόστατα να πετούν από πάνω σου..
 
 
Αναχωρήσεις 2024
Αναχωρήσεις: 24/07 (SOLD OUT)| 21/08 | 18/09 | 23/10
 
 

 

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

Τιμή/άτομο: 329€
(Προκαταβολή 90€ μόλις γίνει η κράτηση και
εξόφληση εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση)
 Επιβάρυνση μονόκλινου: 150€/άτομο 

 Προσφορά Νεανική/Φοιτητική  τιμή/άτομο: 299€
Ισχύει για ηλικίες ως 26 ετών
(Προκαταβολή 90€ μόλις γίνει η κράτηση και
εξόφληση εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση)
Αναχώρηση απο Αθήνα

 

 

Αναχώρηση από Αθήνα

Τιμή/άτομο: 389€
(Προκαταβολή 90€ μόλις γίνει η κράτηση και
εξόφληση εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση)
Επιβάρυνση μονόκλινου: 150€/άτομο 

Προσφορά Νεανική/Φοιτητική  τιμή/άτομο: 359€
Ισχύει για ηλικίες ως 26 ετών
(Προκαταβολή 90€ μόλις γίνει η κράτηση και
εξόφληση εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση)
 
 
 
 
 
 
Πόλη Αναχώρησης
Τιμή/άτομο
Νεανική τιμή/άτομο
Αθήνα
389€
359€
Λαμία
379€
349€
Βόλος
369€
339€
Λάρισα
369€
339€
Θεσσαλονίκη
329€
299€
Καβάλα
329€
299€
Ξάνθη
329€
299€
Κομοτηνή
329€
299€
Αλεξανδρούπολη
329€
299€
 
 
 

 

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου : 150 
 
 
Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με την τρέχουσα τιμή καυσίμου (πετρέλαιο κίνησης), καθώς η τιμές των καυσίμων την συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι σταθερές σε περίπτωση υπέρογκης αύξησης των τιμών τους (άνω της τιμής 2,01/λίτρο) θα υπάρξει έκτακτη προσαύξηση της τιμής της τάξεως των 5-10€/άτομο (αναλόγως της εκάστοτε αύξησης) πληρωτέα στον/ην συνοδό της εκδρομής
 

 

Αναχώρηση από:
·         Αθήνα
·         Θεσσαλονίκη
·         Και ενδιάμεσες πόλεις
 

 

Περιλαμβάνει:
·         Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο μετ’ επιστροφής και όλες οι τοπικές μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
·         5 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (1 στην Προύσα, 3 στην Καππαδοκία & 1 στην Κωνσταντινούπολη)  
·         4 δείπνα στα ξενοδοχεία μας στην Προύσα και στην Καππαδοκία
·         Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος   
·         Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδρομής  
·         Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator)  
 

 

Δεν περιλαμβάνει
·         Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων 
·         Πτήση με αερόστατο στην Καππαδοκία
·         Φόρους πόλεως 10€/άτομο
 
 
 
 

 

Πρόγραμμα
 

 

1η μέρα  Αναχώρηση
Αναχώρηση απο την Αθήνα 15:30 και από τη Θεσσαλονίκη στις 23:00. Με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν, φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων περίπου στις 03:30. Συνοριακός έλεγχος και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη.
 

 

2η μέρα  Κωνσταντινούπολη
Φτάνοντας  συναντάμε το σταυροδρόμι των πολιτισμών, την Πόλη των αντιθέσεων! Πρώτη μας στάση το συναλλαγματήριο ώστε να προμηθευτούμε λίρες για τα πρώτα μας έξοδα.  Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στον Ι. Ν. της Παναγίας των Βλαχερνών, Βυζαντινή εκκλησία όπου εψάλη ο Ακάθιστος Ύμνος και την περιοχή Φανάρι, παλιά ελληνική συνοικία στην οποία ακόμη υπάρχουν ελληνικές επιγραφές στα σπίτια και όπου στεγάζεται το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Μην ξεχνάμε πως το check in στα ξενοδοχεία γίνεται μετά τις 2 το μεσημέρι! Εκείνη την ώρα κατευθυνόμαστε προς τα ξενοδοχεία μας, τα οποία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αγία Σοφία και την κλειστή αγορά, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του check in θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Στον ελέυθερο σας χρόνο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά την θρυλική Αγία του Θεού Σοφία, έναν από τους μεγαλύτερους ναούς του κόσμου, ένα πραγματικό θαύμα της βυζαντινής αρχιτεκτονικής και ένα σύμβολο για όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και την κλειστή αγορά ή αλλιώς το  Καπαλί Τσαρσί, με όλων των ειδών τα μαγαζιά και η οποία αποτελεί σημαντικό αξιοθέατο της Πόλης. Αγαπημένος προορισμός για ψώνια όπως δερμάτινα, σουβενίρ, κεραμικά, χαλιά και πολλά ακόμα όπου το παζάρεμα είναι «must».
Για το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση  με φαγητό, απεριόριστο ποτό και πλούσιο φολκλορικό πρόγραμμα σε καράβι το οποίο κάνει βόλτα στο Βόσπορο ώστε να έχουμε την ευκαιρία να αγναντέψουμε τη φωτισμένη Κωνσταντινούπολη με τις κρεμαστές γέφυρες και τις εντυπωσιακές επαύλεις!
 
 

 

3η ημέρα  Κωνσταντινούπολη – Καππαδοκία
Πρωινό και αναχώρηση νωρίς το πρωί για Καππαδοκία. Περνώντας περιφερειακά από το Εσκί Σεχίρ, στάση για φαγητό στη λίμνη Τουζ (2η μεγαλύτερη λίμνη στην Τουρκία και μία από τις μεγαλύτερες υπεραλμυρές λίμνες στον κόσμο). ?φιξη το απόγευμα στην Καππαδοκία όπου θα επισκεφτούμε ένα σημείο με πανοραμική θέα για φωτογραφίες και καφέ. Αργότερα θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο στην περιοχή.
 

 

4η ημέρα Πτήση με αερόστατο - Ανοιχτό Μουσείο Goreme, Avanos
Όποιος το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει σε πτήση με αερόστατο πάνω από την Καππαδοκία.
Εναλλακτικά, όσοι δεν επιθυμούν να κάνουν αυτή τη δραστηριότητα μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα jeep safari όπου θα ‘κυνηγήσουν’ τα αερόστατα.
Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε στο ανοιχτό μουσείο Goreme, ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς προστατευόμενο από την UNESCO, το οποίο αποτελεί συγκρότημα εκκλησιών. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς ένα εργαστήρι κεραμικών όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας κεραμικών ειδών και κατόπιν θα οδηγηθούμε στο ‘κόκκινο ποτάμι’ για βόλτα και φωτογραφίες στην ιστορική κινούμενη γέφυρα, το νησί της χήνας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα. Για γλυκό προτείνουμε το διάσημο Mado. Ακολουθεί επίσκεψη σε ντόπιο εργαστήρι δημιουργιών από όνυχα και πέτρωμα το οποίο αλλάζει χρώματα ανάλογα με το φωτισμό που υπάρχει στο χώρο. Πριν την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε το Saruhan κervansaray, το οποίο είναι ένα από τα πρώτα είδη ξενοδοχείων, και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στην κοιλάδα φαντασίας. (Devrent or Imagination Valley). Επιστροφή το ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
 

 

5η ημέρα Υπόγεια Πόλη, Σινασσός
Ξεκινάμε  στις 9.00 την ημέρα μας και  αφού πάρουμε το πρωινό μας έχουμε επίσκεψη στην παγκοσμίου φήμης υπόγεια πόλη Derinkuyu ή Kaymakli ανάλογα με το ποια έχει λιγότερο κόσμο. Ακολουθεί  η Σινασός, το παλιό ελληνικό χωριό (Mustafapasa) όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε ανάμεσα στα αρχοντικά αφού εδώ κατοικούσαν οι πλούσιοι έμποροι της εποχής, θα δούμε τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, και έπειτα θα κατευθυνθούμε  σε ένα σημείο με θέα το διάσημο κάστρο του Ortahisar . Ακολουθούν οι κοιλάδα των περιστεριών αλλά και το κάστρο Ούτσισαρ, το ψηλότερο της περιοχής, το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κάτω. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο. Διανυκτέρευση.
 

 

6η ημέρα   Καππαδοκία - Προύσα
Πρωινό και αναχώρηση για Προύσα. Μετά από στάσεις στη διαδρομή για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στην πόλη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο, στο περίφημο Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους και την αγορά της Προύσας, η οποία φημίζεται για τα βαμβακερά, τα μαντήλια και τα ασημικά της. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση
 
 

 

7η ημέρα Προύσα - Ελλάδα
Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε από το ξενοδοχείο, κάνουμε μια στάση στο μνημείο του καραγκιόζη και ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής μας στην Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 

 

Πώς κάνω κράτηση;
Κράτηση μπορείτε να κάνετε τηλεφωνικά στο 2226060300. Η προκαταβολή για την επιβεβαίωση της κράτησης σας είναι 90€/άτομο και η εξόφληση γίνεται το αργότερο εώς και 14 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 

 

Υπάρχει όριο ηλικίας για να συμμετάσχει κάποιος στην εκδρομή;
Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας για να συμμετάσχει κάποιος στην εκδρομή μας στην Καππαδοκία. Θα θέλαμε όμως να επισημάνουμε πως η εκδρομή έχει νεανικό χαρακτήρα και πρόγραμμα. Όπως επίσης θα θέλαμε να επισημάνουμε πως λόγω των μετακινήσεων και των αρκετών χιλιομέτρων που διανύουμε βρισκόμαστε αρκέτες ώρες στο λεωφορείο. (Πραγματοποιούνται στάσεις ανα 3-3μιση ώρες). Η οδική εκδρομή δεν ενδείκνυται για παιδία από 0 έως 12 ετών.
 

 

Πώς καθορίζονται οι θέσεις στο λεωφορείο;
Οι θέσεις στο λεωφορείο δεν μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής , αυτές που θα οριστούν από την αρχή θα παραμείνουν και ως το τέλος.
Οι θέσεις στο λεωφορείο ορίζονται σύμφωνα με την χρονική σειρά όπου έγινε η κράτηση του εκάστοτε συμμετέχοντα.
 

 

Μέχρι πότε μπορώ να καταθέσω την προκαταβολή από την στιγμή που κάνω κράτηση;
Η κατάθεση προκαταβολής για την επιβεβαίωση της κάθε κράτησης θα πρέπει να γίνεται εντός 2 ημερών από την ημερομηνία της κράτησης σας.
 

 

Αφού κάνω την κατάθεση προκαταβολής, περιμένω να παραλάβω κάποιο έγγραφο;
Αφού μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης προκαταβολή σας, θα λάβετε email επιβεβαιωσης της κράτησης σας. 
 

 

Πρέπει να ακολουθήσω τις προαιρετικές δραστηριότητες/εκδρομές;
Κάθε προαιρετική δραστηριότητα ή εκδρομή που έχουμε στο πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να την ακολουθήσει. Σας προτείνουμε όμως να έρθετε μαζί μας καθώς έτσι θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην Κωνσταντινούπολη & την Καππαδοκία. 
 

 

Τι περιλαμβάνει και πότε θα λάβω το ενημερωτικό της εκδρομής;
Αφου κάνετε την εξόφληση της κράτησης σας και 5-7 ημέρες πριν την αναχώρηση θα λάβετε το ενημερωτικό της εκδρομής το οποίο θα περιλαμβάνει:
·         απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (Συνάλαγμα, τηλέφωνο/internet κτλ)
·         το πρόγραμμα
·         τις προαιρετικές εκδρομές/δραστηριότητες και το κόστος τους
·         το σήμειο αναχώρησης
·         τα στοιχεία του αρχηγού/συνοδού της εκδρομής
 
 
 
 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 
 

 

SUHAN CAPPADOCIA HOTEL & SPA (ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ)
 

 

 

ή ίδιας εμβέλειας ξενοδοχείο (αναλόγως την διαθεσιμότητα)
·          
·          
·          
·          
 Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Avanos, στις όχθες του ποταμού Kizilirmak. Προσφέρει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, περιποιήσεις μασάζ, δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια με τηλεόραση επίπεδης οθόνης.
Όλα τα μεγάλα δωμάτια στο Suhan Cappadocia Hotel & Spa έχουν καθιστικό και κλιματισμό. Είναι διακοσμημένα σε ζεστές αποχρώσεις, με μοντέρνα έπιπλα.
Μετά από μια μέρα περιήγησης στα αξιοθέατα, χαλαρώστε στη σάουνα ή στην μπανιέρα-υδρομασάζ του Suhan Cappadocia Hotel & Spa.
 

 

 

GRAND DURMAZ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)
 

 

 

ή ίδιας εμβέλειας ξενοδοχείο (αναλόγως την διαθεσιμότητα)
Το Grand Durmaz Hotel βρίσκεται στην παλιά πόλη, ακριβώς απέναντι από το σταθμό Aksaray του τραμ. Tο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, κέντρο σπα με χαμάμ με επιπλέον χρέωση και κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση LCD. Όλα τα δωμάτια στο Grand Durmaz είναι διακοσμημένα με συνδυασμό ιστορικού και μοντέρνου στιλ. Διαθέτουν καθιστικό και μίνι μπαρ με μη αλκοολούχα ποτά. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και μπανιέρα-υδρομασάζ. Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού. Το Terrace Valide Re
staurant σερβίρει παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα.
 

 

 

TIARA THERMAL & SPA HOTEL (ΠΡΟΥΣΑ)
ή ίδιας εμβέλειας ξενοδοχείο (αναλόγως την διαθεσιμότη
 
Το Tiara Thermal & SPA Hotel βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία στην πόλη της Προύσας και προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν εγκαταστάσεις ιαματικών λουτρών. Επίσης παρέχει κλιματιζόμενα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi.
Τα δωμάτια στο Termal Hotel Tiara διαθέτουν μίνι μπαρ. Κάθε μπάνιο είναι εξοπλισμένο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν επίσης υδρομασάζ.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό σε παραδοσιακό στιλ. Το Tivona Restaurant σερβίρει επιλογές μενού à la carte με τοπικά και διεθνή πιάτα.
 
 

 

Gallery

  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
  • ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ LOKRIS TRAVEL
Μάζι
Μαλεσίνας, Φθιώτιδα
Τηλ: ( + 30 ) 22330 80060
MHTE : 1353E60000009301
Ερμού 2, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια
Τηλ: ( + 30 ) 22260 60300 Fax: ( + 30 ) 22260 60352
Κιν: ( + 30 ) 693 821 8538
e-mail: lokris@otenet.gr
MHTE : 1351E600000179Y1
Λάβετε στο email σας μοναδικές προσφορές